fbpx
logo robotklipperen.dk

Stiga robotplæneklipper - op til 5.000 kvm.

NYHED!

Stiga uden kantledning

Fra 2023 kan vi endelig levere de nye Stiga Stig-A robotklippere, som kører efter GPS, med Stigas egen patenterede klippesystem. 

Robotten finder selv de tidspunkter der passer til de enkelte områder på plænen, hvor der er et godt GPS signal. Da satelitterne er på samme position hver dag, planlægger robotten arbejdsskemaet ud fra dette.

Stiga laver modeller der kan passe op til 1.500 kvm., 3.000 kvm. og 5.000 kvm.
Se videoer herunder der forklarer hvordan det virker.
 
Sigas hovedkontor i Italien
FAQ

Stiga Autoclip

Stiga Autoclip er siden 2021 blevet produceret på Stigas egen nye fabrik i Italien. De har fokus på at følge med udviklingen på markedet og vil gøre alt for at være det førende mærke på robotplæneklipper-markedet for private haver.

Ud over at Stiga Autoclip er lavet ud fra den nyeste teknologi, er robotplæneklipperen fra Stiga også meget enkel at installere og anvende. Robotklipperen styres via en app på mobilen, og den har indbygget regn sensor, som automatisk gør, at jeres Stiga klipper kører tilbage til ladestationen. Denne funktion kan frakobles.

FAQ

Stiga G robotter

Stig er den nyeste serie til mindre haver. Robotten er den samme, men batteripakken bestemmer hvor mange kvadratmeter den kan passe.

  • G600 kan passe op til 600 kvm. plæne.
  • G1200 kan passe op til 1.200 kvm. plæne.
  • Klippedisken har 4 barberbladsskarpe knive.
  • Klippehøjden kan indstilles fra app.

Robotten er utrolig driftssikker og kan nemt manøvrer gennem smalle passager. Den programmeres og styres fra din mobiltelefon. Vi garanterer at Stig hurtigt vil blive din nye bedste ven.

gul robotplæneklipper