fbpx
logo robotklipperen.dk

Stiga - op til 5.000 kvm.

FAQ

Stiga robotplæneklipper

Stiga har været kendt i mange år for deres græsslåmaskiner. De har løbende udviklet på robotplæneklippere og er nu blandt de førerne på markedet for græsslåmaskiner og robotplæneklippere.

Siden 2021 har Stiga produceret deres nyeste robotserie, hvor det er muligt at bruge robotter uden kantledning. Det er derfor blevet langt nemmere at anskaffe en robotplæneklipper, da I ikke længere behøver at bakse med at få lagt kantledningerne korrekt.

Hvad er Stiga?

Stiga er et kendt mærke i Danmark. Det er kendt for svensk grundighed og plæneklippere med høj klippekvalitet. De har desuden et stort produktprogram til både den private haveejer og den professionelle gartner.

 
Siga have med telte og maskiner
Sigas hovedkontor i Italien
FAQ

Stiga Autoclip

Stiga Autoclip er siden 2021 blevet produceret på Stigas egen nye fabrik i Italien. De har fokus på at følge med udviklingen på markedet og vil gøre alt for at være det førende mærke på robotplæneklipper-markedet for private haver.

Ud over at Stiga Autoclip er lavet ud fra den nyeste teknologi, er robotplæneklipperen fra Stiga også meget enkel at installere og anvende. Robotklipperen styres via en app på mobilen, og den har indbygget regn sensor, som automatisk gør, at jeres Stiga klipper kører tilbage til ladestationen. Denne funktion kan frakobles.

FAQ

Stig robotter

Stig er den nyeste serie til mindre haver. Robotten er den samme, men batteripakken bestemmer hvor mange kvadratmeter den kan passe.

  • e600 kan passe op til 600 kvm. plæne.
  • e1200 kan passe op til 1.200 kvm. plæne.
  • Klippedisken har 4 barberbladsskarpe knive.
  • Klippehøjden kan indstilles fra app.

Robotten er utrolig driftssikker og kan nemt manøvrer gennem smalle passager. Den programmeres og styres fra din mobiltelefon. Vi garanterer at Stig hurtigt vil blive din nye bedste ven.

gul robotplæneklipper
Afspil video