Specielle behov

Højspænding

På højspændingsområder og på plejecentre med demenssikring, giver de fleste robotklippere op. Belrobotics har et unikt system til at give signal i kantledningen, så robotten ikke bliver påvirket af signalforstyrrelser. 

På mange andre ekstreme områder klarer Belrobotics græsklipningen hvor andre må give op. Vi kan måske også hjælpe med at finde en løsning med at få klaret klipningen på dine ekstreme områder.

Inden installation af Parcmow Connected Line på transformatorstationen ved Fjernvarme Fyn, blev flere robotmærker testet. Belrobotics var den eneste der kunne køre i området og ikke blev påvirket af interferens på området. Kort efter blev Parcmow Connected leveret. Det sparer Fjernvarme Fyn for mange timer og penge, da det kræver specielt udstyr og specielt uddannet personale til at varetage en normal klipning af området. 

Sportspladsen

Ofte bliver boldbaner og grønne områder brugt rigtigt meget, til træning og hygge. Derfor er der begrænset med tid til at få klippet græsset. En Bigmow Connected kan passe klipningen på en fodboldbane på kun 8 timer. Har du flere baner, kan en BM-Line klare 3-4 fodboldbaner på samme tid.

Perfekt klipning til glæde for alle.

Andre områder

Belrobotics robotter klare mange udfordrende forhold uden problemer. De har nogle store trækhjul, så selv om området ikke er helt jævnt eller flisegange og stier skal krydses,, klares det nemt (græsarealer og overgange skal være i samme niveau).

Kontakt os - vi har løsningen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram