fbpx
logo robotklipperen.dk

Golf

FAQ

Golfrobotter

Belrobotics har udviklet robotter til at arbejde på golfbanen. På driving range sørger Ballpicker for opsamling af bolde.

Bigmow klare græsklipning på driving range og fairway. Der er mulighed for at vælge BM-serie GPS-robotter til områderne.

Driving range

Lad jeres driving range blive passet af Belrobotics Bigmow og Ballpicker.

Bigmow klipper græsset flere gange ugentligt – helt ned til 20 mm.

Ballpicker samler op til 12.000 golfbolde hvert døgn.

Med dette umage par vil det være muligt at holde jeres driving range åbent 24/7.

robotplæneklipper og -boldopsamler til golf
græsslåmaskine til golfbanen
FAQ

Bigmow Golf

Bigmow Golf robotplæneklipperen kan passe græsklipning på arealer op til 24.000 kvm. Er arealet større, kan der arbejde flere robotklippere på samme areal.

De patenterede klippediske skubber nænsomt boldene til side og klipper upåvirket af Ballpicker, der opsamler golfboldene på samme tid.

BM Line kan passe op til 75.000 kvm. pr. robot.

FAQ

Ballpicker

Vores Ballpicker golfboldopsamler kan samle op til 12.000 bolde hvert døgn, afhængig af antal og tætheden af boldene på banen.

Er der et område, hvor golfboldene ligger tættere end andre (f.eks. mellem 50 og 150 meter ude på banen), kan man tegne området ind på computeren og vælge, at robotten skal køre oftere i dette område.

Ballpicker golfboldopsamleren bruger GPS for at kunne køre direkte hjem til stationen, for at læsse bolde af eller for at oplade batteriet.

belrobotics bigmov plæneklipper
boldopsamler til golfbanen
FAQ

Boldgrav

Når Ballpicker har tanken fuld (250-300 golfbolde), kører den hjem til boldgraven og læsser boldene af.

Derefter bliver boldene suget eller ruller gennem et rør til eksisterende aflæsserstation eller med elevator direkte løftet til vaskeanlæg eller beholder.

Afspil video